این باعث جمعیت در معرض خطر و توقف رشد مرگ زودرس. اطلاعات بیشتر. محصولات زراعی. (عکس: Pexels) میامی: افزایش سطح دی اکسید کربن از گرم شدن کره زمین را به شدت مقدار پروتئین در محصولات اصلی مانند برنج و گندم را کاهش می دهد، می روم جمعیت های آسیب پذیر در معرض خطر و توقف رشد مرگ زودرس، کارشناسان هشدار داده Wednesday.Researchers می گویند که هنوز هم دان و سحر و جادو مهره فلنج Manufacturers39؛ تی درک چرا و چگونه دی اکسید کربن پروتئین تولید گازهای گلخانه ای شیره و مواد مغذی دیگر از گیاهان، اما رمز و راز است که می تواند عواقب ویرانگر در سراسر جهان است. 150 میلیون نفر در سراسر جهان ممکن است در خطر کمبود پروتئین در سال 2050 می باشد به دلیل افزایش سطح دی اکسید کربن در جو گفت که این گزارش در مجله زیست محیطی نامه پژوهشی. این مطالعه توسط محققان دانشگاه هاروارد، برای اولین بار به کمیت و تأثیرات گرم شدن کره زمین بر روی سطح پروتئین از محصولات است. آن را بر روی اطلاعات حاصل از آزمایش زمینه باز که در آن گیاهان به غلظت های بالایی از CO2 قرار گرفتند متکی است. اطلاعات غذایی جهانی از سازمان ملل متحد (UN) برای محاسبه تاثیر بر افرادی که خطرناکی نزدیک به لبه زندگی می کنند که آن را به گرفتن پروتئین به اندازه کافی می آید استفاده شد. بدون آن، توقف رشد است، بیماری شایع تر است و مرگ زودرس است مراتب بیشتر احتمال دارد. دی اکسید کربن یک محصول جانبی از سوزاندن سوخت های فسیلی که کمک می کند گرما در اطراف زمین است. بدون اقدام صریح، این آلاینده ها انتظار می رود به صعود در دهه های آینده، و در نتیجه بالا آمدن سطح دریاها، درجه حرارت گرمتر و آب و هوایی شدید تر است. فرضیه غالب این بود که CO2

 

ممکن است مقدار نشاسته در گیاهان افزایش می دهد، در نتیجه پروتئین و دیگر نویسنده ی nutrients.But ساموئل مایرز، یک دانشمند محقق ارشد در TH چان دانشگاه هاروارد بهداشت کاهش، گفت که آزمایش را به عقب نیست تا تئوری. "، پاسخ کوتاه این است که ما واقعا هیچ ایده" او به خبرگزاری فرانسه گفت. "ما به آن بسیار گسترده ای نگاه کرد." پروتئین تنها ماده غذایی را به یک ضربه بزرگ است. تحقیقات دیگر نشان داده است که # افزایش CO2 خواهد مواد معدنی کلیدی مانند آهن و روی در محصولات اصلی را کاهش دهد، منجر به کمبودهای تغذیه ای بیشتر در سراسر جهان. آفریقا، آسیا سخت ترین hitResearchers محاسبه کرد که تا سال 2050، غلظت CO2 بالاتر خواهد محتویات پروتئین جو توسط 14.6 درصد، برنج 7.6 درصد، گندم به میزان 7.8 درصد SAP، و سیب زمینی 6.4 درصد است. "اگر سطح CO2 همچنان افزایش یابد به عنوان پیش بینی شده، جمعیت 18 کشور ممکن است بیش از 5 درصد از پروتئین در رژیم غذایی خود را با 2050 به دلیل کاهش در ارزش تغذیه ای برنج، گندم و سایر محصولات اصلی از دست دادن، گفت:" این گزارش. کامل 76 درصد از مردم بر روی زمین بر روی گیاهان تکیه برای بسیاری از پروتئین روزانه آنها، به ویژه در مناطق فقیر جهان است. انتظار می رود که مناطق سخت ترین ضربه به کشورهای جنوب صحرای آفریقا، که در آن میلیون در حال حاضر انجام پروتئین کافی در رژیم غذایی خود کنید، و جنوب آسیا که در آن برنج و گندم هستند staples.India مشترک به تنهایی ممکن است 5.3 درصد از پروتئین از یک رژیم غذایی استاندارد از دست بدهد، قرار دادن یک پیش بینی 53 میلیون نفر در معرض خطر جدید از کمبود پروتئین.